Direct huren of advies nodig?
Bel ons op: 0183-567267

Over VDM Verhuur

VDM Verhuur is een verhuurbedrijf, dat is gespecialiseerd in vijf gebieden. In deze gebieden hebben wij in de afgelopen jaren zeer veel ervaring opgedaan. Dankzij onze brede aanbod kunnen wij u altijd helpen.

Daarnaast komen onze medewerkers uit de industrie waar wij onze machines aan verhuren. Hierdoor kunnen wij u altijd een advies op maat geven. Mocht de situatie erg ingewikkeld zijn, daar draaien wij onze hand niet voor om. Neem altijd contact met ons op voor de mogelijkheden.

Reparatie & Onderhoud

In het verleden was de focus van VDM Verhuur gericht op het repareren en onderhouden van een breed scala aan machines. Dankzij deze ervaring, kunnen wij ons profileren met onze perfect onderhouden machines en met onze eigen serviceteam kunnen wij u altijd helpen mocht er onverhoopt een storing optreden.

Geschiedenis

VDM Verhuur BV staat voor Van der Mast Verhuur en is een familiebedrijf. Sinds 2005 verhuren wij al hoogwerkers, heftrucks en reinigingsmachines. De focus is in de loop der tijd veranderd van reparatie bedrijf naar verhuurbedrijf.

Contact

Vlietskade 1703
4241WJ Arkel

Tel: 0183-567267
E-mail: info@vdmverhuur.nl

- Kunststof rijplaten

Nieuws

Niftylift HR17

26 februari 2017

Naast onze populaire Niftylift HR21 hybrid, hebben wij nu ook de Niftylift HR17 Hybrid in ons aanbod! Deze machine met een werkhoogte van 17m en een werkbereik van 9,3m is geschikt voor het zwaardere werk op hoogte. Deze machine is ook volledig elektrisch te gebruiken, waardoor deze ook geschikt is voor binnen. .

Bouwdrogers

26 februari 2017

VDM Verhuur breid continu haar aanbod uit, zo ook haar aanbod bouwdrogers. Naast onze bouwdroger die geschikt is voor 800m³, hebben wij nu ook bouwdrogers die geschikt zijn voor 400m³ en 200m³.

Niftylift HR21 Hybrid

1 februari 2016

Nieuw bij VDM Verhuur, De NiftyLift HR21 Hybrid. Deze knikarmhoogwerker heeft een werkhoogte van 20,8m en een bereik van 12,8m. Werk sneller dan ooit te voren met deze indrukwekkende machine.